Werk/studie en contacten met leidinggeven of collega’s op het werk/stage of in de afstudeerfase kunnen tot flinke spanning leiden. Afstuderende ervaren op werkplekken stress door onzekerheden in eigen vaardigheden. Maar ook werknemers of ZZP'ers komen in hun werkende leven nogal eens onder druk te staan.

Jonge artsen, verlos-verpleegkundige, onderwijs of bv trainees kunnen zichzelf middels Haptotherapie sociaal steviger leren te positioneren en vinden daardoor gemakkelijker ontspanning in hun lijf. Hierdoor ontstaat weer zelfvertrouwen in eigen kunnen.

Maar ook een ieder die op de werkvloer onnodig spanning ondervindt kan veel verbetering aanbrengen in eigen functioneren en welbevinden, door te voelen wat er werkelijk ervaren wordt, zijn grenzen aan te geven en daarover op een passende manier te reageren en communiceren.( Veel werkgevers hebben een speciaal budget voor persoonlijke ontwikkeling beschikbaar)

Klachten: faalangst, examenvrees, onzekerheid naar collega’s/vrienden, overbelasting, burn-out, slapeloosheid, hoofd/nekklachten, piekeren.

Je leert tijdens de Haptotherapie aan den lijve te voelen hoe je kunt ontspannen. Er wordt geoefend met reële situaties die je tijdens je studie/werk tegenkomt.

Informatie over Haptonomie
Vakvereniging VVH en info: www.haptotherapeuten-vvh.nl/ www.haptonomie-startpagina.nl en www.haptonomie-startpagina.nl

Meer weten?

Neem dan contact met mij op.

haptonomie-coaching-jose-stad-amsterdam-west